SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Yılın Spor Ödülleri sahiplerini buldu

Yılın Spor Ödülleri sahiplerini buldu

Yenidüzen Gazetesi 22. Geleneksel Yılın Spor Ödülleri ödül gecesi dün akşam gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 01/08/19 15:30
okuma süresi: 2 dak.
Yılın Spor Ödülleri sahiplerini buldu
A- A A+
Yenidüzen Gazetesi tarafından 22 yıldır düzenlenen Yılın Spor Ödülleri'nde ödüller 31 Temmuz Çarşamba akşamı The Paradise Park'ta düzenlenen törenle takdim edildi. Yılın Sporcusu, Yılın Antrenörü, Yılın Hakemi, Yılın Yöneticisi ve Yılın Genç Yeteneği kategorilerinde 25 aday için Mayıs ayı başından Temmuz ayı ortasına kadar kupon ve SMS ile toplamda 10 bin 478 oy kullanıldı. Kategorilerinde birinci olanlar her yıl olduğu gibi bu yıl da okuyucuların kullandıkları oylarla belirlendi.

BİRİNCİLER GECEDE AÇIKLANDI

Oylama sonunda Yılın Genç Yeteneği yüzme branşında Özgül Çetin, Yılın Hakemi basketbol branşında Nusret Sırdar, Yılın Antrenörü basketboldan Halit Kıryağdı, Yılın Yöneticisi motor sporlarından Burçin Aliusta ve Yılın Sporcusu voleyboldan Merve Çelebi oldu. Yılın Sporcusu seçilen Merve Çelebi Türkiye Kar Voleybolu Milli Takımı ile Arjantin'de olduğu için ödülünü annesi aldı.

ÖZEL ÖDÜLLER

Gecede ayrıca özel ödüller de takdim edildi. Geçtiğimiz yıl atletizm branşında uluslararası alanda elde ettikleri başarılardan dolayı elit atlet Yiğitcan Hekimoğlu ve antrenörü Celal Keleş'in yanı sıra hentbolda 'Tut Elimi Projesi'ni hayata geçiren KKTC Hentbol Federasyonu ile Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu'na özel ödül verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.