SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Atıcı sporcusu Ali Ertoğrul Latif, İngiltere yolcusu

Atıcı sporcusu Ali Ertoğrul Latif, İngiltere yolcusu

Alayköy Avcılık Atıcılık Kulübü atıcı sporcusu Ali Ertoğrul Latif, İngiltere'de dünya şampiyonasına katılacak.

Yayın Tarihi: 05/08/19 19:32
okuma süresi: 1 dak.
Atıcı sporcusu Ali Ertoğrul Latif, İngiltere yolcusu
A- A A+
Federasyonumuza üye Alayköy avcılık Atıcılık Kulübü Benchrest Field Target atıcı sporcumuz Ali Ertoğrul Latif Bu yıl İngiltere'de WFTF (World Field Target Federation) 'ın 35.sini düzenleyeceği dünya şampiyonasına katılacak.

Federasyon Başkanı Türker Yiğitcan, düzenlenecek olan müsabakalarda KKTC'yi temsil edecek olan atıcı sporcusu Ali Ertoğrul Latif'e başarılar diledi.

Field Target World Champion Ships 2019 müsabakalarına 40 ülkeden yaklaşık 450 sporcu katılımı ile düzenleneceğini söyleyen Federasyon Başkanı Türker Yiğitcan, "düzenlenecek olan müsabakalarda ülkemizi temsil edecek olan atıcı sporcumuz Ali Ertogrul Latif'in böylesine bir müsabakaya katılımından dolayı büyük gurur yaşıyoruz. Sporcumuzu ve ailesini, atıcılık camiası adına canı gönülden kutlar ve sonsuz başarılar dilerim" sözlerini kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.