SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Lefkoşa Masterleri daha aktif çalışacak

Lefkoşa Masterleri daha aktif çalışacak

Lefkoşa Masterleri Derneği Yönetimi bir araya gelerek faaliyet programı oluşturdu.

Yayın Tarihi: 04/09/19 12:24
okuma süresi: 1 dak.
Lefkoşa Masterleri daha aktif çalışacak
A- A A+
Ülkemizin ilk masterler futbol takımı ve tescilli derneği olan Lefkoşa Masterleri önceki akşam Dernek Başkanı Ertan Aligüllü yönetiminde bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı ve faaliyetleri konuştu.

Dernek yöneticilerinden Ulus Arpalıklı, Akay Aşina, Erşan Arıkan, Mehmet Topalcık, Hasan Göktaş, Mustafa Özpolili ve diğer temsilcilerin katılımı ile yapılan toplantıda kış dönemi öncesince bazı faaliyetler takvimlendirildi ve bir dizi kararlar alındı.

Üye oluşumu ve takımın maç programları ile yurt dışı organizasyonlarına yönelik fikir alış verişinde bulunulan toplantıda Dernek Başkanı Ertan Aligüllü sporcu ve yöneticilere tüzük kuralları çerçevesinde ortak hareket edilerek daha aktif faaliyetlerde bulunulmasını önerdi ve yeni görev paylaşımları yapıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.