SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Hasan Artam, Türkiye üçüncüsü oldu

Hasan Artam, Türkiye üçüncüsü oldu

Dünya Şampiyonası Türkiye Milli Takımı seçmelerine katılan KKTC'li sporcu Hasan Artam 40-44 yaş master erkekler fizik kategorisinde Türkiye üçüncüsü olma başarısı gösterdi.

Yayın Tarihi: 10/09/19 13:59
okuma süresi: 1 dak.
Hasan Artam, Türkiye üçüncüsü oldu
A- A A+

Türkiye Cumhuriyeti Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından 03-08 Eylül 2019 tarihinde Antalya Anfaş Expo Center'de düzenlenen Dünya Şampiyonası Türkiye Milli Takımı seçmelerine katılan KKTC'li sporcu Hasan Artam 40-44 yaş master erkekler fizik kategorisinde Türkiye üçüncüsü olma başarısı gösterdi.

KKTC Halter ve Vücut Geliştirme federasyonu çatısı altında seçmelere katılan Hasan Artam, 16 kişi arasından zorlu kıyaslamaların ardından ilk 6 ya kalıp finale çıktı. Artam finalde de kıyaslamaların ardından Türkiye 3'üncüsü oldu.

42 yaşında olan Hasan Artam'ın ilk yurtdışı yarışmasından dereceyle dönmesi KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu yetkililerinin de takdirini topladı. Hasan Artam ekim ayında KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu düzenlediği yarışmada da master erkekler fizik kategorisinde birinci olmayı başarmıştı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.