SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Güçver Su Sporları Kulübü'nden önemli başarı

Güçver Su Sporları Kulübü'nden önemli başarı 

Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışları'na katılan Güçver Su Sporları Kulübü, farklı kategorilerde birçok derece alarak, önemli başarılar elde etti.

Yayın Tarihi: 11/11/19 16:24
okuma süresi: 3 dak.
Güçver Su Sporları Kulübü'nden önemli başarı 
A- A A+

Kuzey Kıbrıs Su Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışları'na katılan Güçver Su Sporları Kulübü, farklı kategorilerde birçok derece alarak, önemli başarılar elde etti.

9-10 Kasım tarihleri arasında Atatürk'ü anma Cumhuriyet kupası yüzme yarışlarına katılan Güçver Su Sporları Kulübü yıldız erkekler ve yıldız kızlarda büyük başarılara imza attı.

Gazimağusa da kapalı yüzme havuzu olmamasına rağmen Cumhuriyet kupası yüzme yarışlarda toplamda 8 madalya kazanan, takım sıralamasında Ada genelinde yıldız erkeklerde dördüncü, yıldız kızlarda beşinci sıraya yerleşmeyi başaran Güçver Su Sporları Kulübü, Lefkoşa'da Federasyon ve Devlet imkânları ile çalışma yapan birçok kulübü geride bırakarak başarıları ile dikkat çekti.

HAVUZSUZ KENTİN ÇOCUKLARI

Mağusada çalışma yapabilecekleri yüzme havuzu olmamasına rağmen Güçver Su Sporları Kulübü yüzücüleri antrenörlerin ve Ailelerin özverili çalışmaları sonucu katıldıkları Cumhuriyet kupası yüzme yarışlarında havuzsuz kentin çocukları olarak başarılı sonuçlar elde etmenin mutluluğu yaşandı.

GENÇLERİMİZE YAZIK ETMEYELİM

Güçver Su Sporları Kulübü deneyimli eğitmenlerinden Gözde Güçver yaptığı açıklamada, Atatürk'ü anma Cumhuriyet kupası yüzme yarışlarında önemli başarlar kazandıklarına vurgu yaptı.

Gözde Güçver, Mağusa'daki yüzücülerin daha büyük başarılar elde etmelerine olanak sağlamak, gelecekteki küçük yüzücülerin önlerinin açılması adına Gazimağusa'ya Olimpik yüzme havuzunun yapılmasının elzem olduğuna dikkat çekerek, artık yüzücü çocuklarımıza gençlerimize yazık etmeyelim diyerek, hep birlikte kapalı bir yüzme havuzu kazandırmanın vakti geldiğini söyledi.

Gazimağusa Belediyesi, Gazimağusa Kaymakamlığının Güçver Su Sporları Kulübü olarak seslerine kulak vermelerini beklediklerini belirten Gözde Güçver, bu yolda kendilerine yardımcı olunmasını ve Gazimağusa'ya hep birlikte kapalı olimpik yüzme havuzu kazandırma noktasına yardımcı olmalarını istedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.