SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Tenisçilere ödülleri gala yemeğinde verildi

Tenisçilere ödülleri gala yemeğinde verildi

KKTF 2019 Ödüllendirme ve Gala Yemeği gerçekleştirildi...

Yayın Tarihi: 12/11/19 08:31
okuma süresi: 2 dak.
Tenisçilere ödülleri gala yemeğinde verildi
A- A A+
KKTF 2019 Ödüllendirme ve Gala yemeği geçtiğimiz gece düzenlenen organizasyon ile gerçekleştirildi.

KKTF Başkanı Hasan Gazioğlu nun açılış konuşmasının ardından 2019 yılı içerisinde yer alan turnuvalarda klasman puanlarına göre belirlenen ödüllendirmelerde 8-9-10-12-14 yaş kategorileri, Büyükler kategorileri, Plaj Tenisi kategorisi, Senyörler kategorilerindeki sporculara, kulüplere, yıl içerisinde yer alan yurtdışı turnuvalarında ve KKTF turnuvalarında başarı gösteren tenisçilere, Milli Takım sporcularına ve yıl içerisinde başarılı olan antrenörlere de ödülleri verildi.

Gala gecesinde Londra'da yapılacak olan 2020 ATP finalleri için çekiliş düzenlendi. Çekilişe 2019 yılı içerisinde yer alan Büyükler kategorilerine katılan 2 kişi, Senyörler kategorilerine katılan 1 kişi, Plaj Tenisine katılan 1 kişi ve yıl boyunca turnuvalarda seyirci olarak bulunan ve gala yemeğine katılanlar arasından 1 kişi çekiliş ile belirlendi.

Londra'da yapılacak 2020 ATP Finallerine gidecek isimler belli oldu.

Plaj Tenisi - Olga Umay Alizadeh

Senyör - Orhun Doğasal

Büyük Kadınlar - Elçin Özbilen

Büyük Erkekler - Remzi Hıdıroğlu

Seyirciler - Fuat Tantemel

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.