İNGİLTERE
okuma süresi: 2 dak.

Düğün maniküründe babasından külleri kullandı

Düğün maniküründe babasından külleri kullandı

İngiltere'de bir gelin, düğün maniküründe babasından geriye kalan külleri kullandı.

Yayın Tarihi: 07/10/19 08:28
okuma süresi: 2 dak.
Düğün maniküründe babasından külleri kullandı
A- A A+

İngiltere'de dünya evine giren bir kadının düğün için yaptırdığı manikürde ölen babasından geriye kalan küllerin bir kısmını kullandığı öğrenildi.

Uniland sitesinin aktardığı habere göre Stoke-on-Trent kentinde yaşayan 26 yaşındaki Charlotte Walton, düğün için yaptırdığı manikürde ölen babasından geriye kalan küllerin bir kısmını kullandı.

Haberde, Walton'un uzun süredir evlilik töreninde kendisine refakat etmesini hayal ettiği babasının nikâha birkaç ay kala kanserden öldüğü belirtildi.

Bunun üzerine Charlotte'nın kuzeni, düğün manikürünü yaparken ölen babanın küllerinin bir kısmını kullanmayı önerdi. Charlotte ise bu fikri 'inanılmaz' ve 'gerçekten şirin' buldu.

Daha sonra Walton, törende babasının gerçekten de elini tuttuğu hissine kapıldığını anlattı: "Bana törende eşlik edebildiğini hissediyordum, bu onun gerçekten arzu ettiği bir şeydi."

Ölen babasından kalan küllerin arasında küçük kemik parçacıkları aradığını ve onları manikür için kullandığını anlatan Charlotte, törenden sonra tırnakları koruduğunu ve evinde astığını ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.