İNGİLTERE
okuma süresi: 2 dak.

KKTC Londra Temsilciliği'nden 15 Kasım resepsiyonu

KKTC Londra Temsilciliği'nden 15 Kasım resepsiyonu

KKTC Londra Temsilciliği, 15 Kasım Cumhuriyet Bayramı nedeniyle resepsiyon düzenledi.

Yayın Tarihi: 16/11/19 14:24
okuma süresi: 2 dak.
KKTC Londra Temsilciliği'nden 15 Kasım resepsiyonu
A- A A+
Temsilcilikten verilen bilgiye göre, resepsiyon KKTC Londra Temsilcisi Büyükelçi Oya Tuncalı ve eşi İhsan Tuncalı'nın ev sahipliğinde Churchill Hyatt Regency Otel'de gerçekleşti.

Resepsiyona, Türkiye Cumhuriyeti Londra Büyükelçisi Ümit Yalçın ve eşi Gül Yalçın, Başkonsolos Çınar Ergin ve eşi Deniz Ergin, Birleşik Krallık Parlamentosu KKTC Dostluk Grubundan Lord Qurban Hüseyin, Lord Sheikh, Lady Butterworth, Milletvekilleri Graham Stringer, Christi Rehman ve Afzel Khan, çeşitli ülkelerin büyükelçileri, diplomatik misyon mensupları, belediye başkanları, üst düzey konuklar ve Kıbrıs Türk toplumu temsilcileri katıldı.

400'ü aşkın davetlinin yer aldığı resepsiyonda, KKTC Londra Temsilcisi Büyükelçi Oya Tuncalı günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Konukların Kıbrıs'a özgü lezzetlerle ağırlandığı resepsiyonda, Kıbrıslı Türk gitar sanatçısı Necati Emirzade ve keman sanatçısı Kamila Bydlowska sahne aldı.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.