KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Yazar Ayşe Kulin DAÜ'de söyleşi gerçekleştirdi

Yazar Ayşe Kulin DAܒde söyleşi gerçekleştirdi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü'nün organize ettiği etkinlikler kapsamında, ünlü yazar Ayşe Kulin DAÜ'de söyleşi gerçekleştirdi. Söz konusu söyleşi, 6 Mart 2019 Çarşamba günü, saat 17:00'de, DAÜ Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü Konferans Salonu'nda yapıldı.

Yayın Tarihi: 07/03/19 15:24
okuma süresi: 2 dak.
Yazar Ayşe Kulin DAܒde söyleşi gerçekleştirdi
A- A A+

Söyleşiye DAÜ'lü öğrenciler, akademisyenler, personel ve Gazimağusa Halkı katıldı. Çoğunluğu kadınlardan oluşan katılımcılar salonu tamamıyla doldurdu. Yoğun katılım sebebiyle katılımcılar merdiven boşluklarına oturdu. Oldukça keyifli geçen söyleşide ünlü yazar Ayşe Kulin katılımcılara kariyerini ve yeni kitaplarını anlattı. Katılımcılar da Ayşe Kulin'e merak ettikleri soruları sorma fırsatı buldu.

PROF. DR. OSAM'A ZİYARET

Ünlü yazar Ayşe Kulin, oldukça ilgiyle takip edilen söyleşisi öncesinde DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam'ı makamında ziyaret etti.

Söz konusu ziyarette DAÜ Uluslararası İşler ve Tanıtım'dan Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Tanova, Öğrenci İşleri'nden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sonuç Zorlu Oğurlu ile Rektör Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Arif Akkeleş de hazır bulundu. DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam, Ayşe Kulin'e davetlerini kabul ederek Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) geldiği için teşekkürlerini iletti.

Ayşe Kulin de Prof. Dr. Osam'a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, Kıbrıs'ı çok sevdiğini ve DAÜ'yü çok beğendiğini ifade etti. Ziyaret sonunda ünlü yazar Ayşe Kulin, Prof. Dr. Osam'a imzalı kitabını takdim etti.

Prof. Dr .Osam da Ayşe Kulin'e Kıbrıs'a özgü Lefkara işi pano takdiminde bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.