KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

12. Ankara Öykü Günleri, Khora Kitap Cafe'de yapılıyor

12. Ankara Öykü Günleri, Khora Kitap Cafe'de yapılıyor

Uzunca bir aradan sonra Ankara, yeniden buluşturuyor öykücüleri. Beş gün süreli "12. Ankara Öykü Günleri", 'Dünyanın Öyküsü Dergisi' genel yayın yönetmeni, öykücü-romancı Özcan Karabulut'un gözetim ve yönetiminde gerçekleşiyor.

Yayın Tarihi: 03/02/12 12:18
okuma süresi: 1 dak.
12. Ankara Öykü Günleri, Khora Kitap Cafe'de yapılıyor
A- A A+

Programda, öykü okumaları yanında; Minimal Öykü, Edebiyat-Öykü ilişkisi, Günümüz Öyküsü, Hikayeden Öyküye, tematik başlıklardan bazıları.

12. Ankara Öykü Günleri'nde önemli isimler de var: Sezer Ateş Ayvaz, Atila Şenkol, Mustafa Şerif Onaran, Füruzan, Adnan Binyazar, Eren Aysan, Metin Turan, Özcan Karabulut.

Ülkemiz şair-öykücülerinden M. KANSU da etkinliğe çağrılı olup bir öyküsünü seslendirecek ve 'Minimal Öykü' konulu panelde konuşmacı olarak yer alacak.

Merter Refikoğlu
Khora Kitap Cafe

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.