EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 1 dak.

IMF kendi içinde yapılanmaya gidiyor

IMF kendi içinde yapılanmaya gidiyor

Uluslararası Para Fonu (IMF), özellikle Yunanistan ve Güney Kıbrıs'ta uygulanan programlar ve bu ülkelerdeki ekonomik gelişmelerin fon tarafından öngörüldüğü şekilde gelişmemesi sebebiyle kendi içerisinde yeniden yapılanmaya gidiyor.

Yayın Tarihi: 22/05/19 10:47
okuma süresi: 1 dak.
IMF kendi içinde yapılanmaya gidiyor
A- A A+
Alithia gazetesi, IMF'nin Yunanistan ve Güney Kıbrıs'ta uygulamaya konulan programlarda hatalar ve yanlış öngörüler yapıldığını tespit ettiğini, bu sebepten ötürü de kendi içerisinde, programların uygulanması konusunda değişikliklere gidilmesi kararı aldığını yazdı.

Habere göre IMF, teknokratlarının özellikle Yunanistan, Güney Kıbrıs, İrlanda ve Portekiz gibi ülkelerin ekonomilerine ilişkin yanlış değerlendirmelerde bulunduğu tespit etti.

Yunanistan ve Güney Kıbrıs'ın batık kredilerinin azalacağı şeklindeki yanlış değerlendirmeler yapıldığı, her iki ülkenin batık kredilerinin artış gösterdiği haberde vurgulandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.