ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kız arkadaşına karşı şiddet cezaevinde son buldu

Kız arkadaşına karşı şiddet cezaevinde son buldu

Kız arkadaşına yıl içinde dört kez şiddet uyguladığı iddia edilen zanlı Recep Kazak, tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

Yayın Tarihi: 30/11/18 08:00
okuma süresi: 2 dak.
Kız arkadaşına karşı şiddet cezaevinde son buldu
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Birlikte yaşadığı kız arkadaşını 25 Kasım 2018 tarihinde tokat atıp tekmelemek sureti ile darp eden Recep Kazak'ın polise yapılan şikâyet üzerine tutuklanmasının ardından bu yıl içinde dördüncü kez kız arkadaşını darp ettiği ortaya çıktı.

Kız arkadaşını dövüp küfreden ve cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Kazak dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı. Polis soruşturması kapsamında zanlı Recep Kazak'ın 30 Ocak'ta tarihinde kız arkadaşını darp ettiği, vahim zarara uğrattığını ve hakkında dava okunduğu ortaya çıkarken zanlı Kazak'ın benzer suçları, 7 Şubat'ta ve 11 Eylül tarihlerinde de işlediği, ancak şikâyetçinin şikâyetini geri çekmesinden nedeni ile zanlı hakkında ileri işleme gidilemediği tespit edildi.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğu tespit edilen zanlı Kazak'ın çalışma izinsiz olarak ülkede ikamet ettiği tespit edilmesinin üzerine ise zanlı tutuklu yargılanmak üzere hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.