ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Rögar içinden yüklü miktarda uyuşturucu çıktı

Rögar içinden yüklü miktarda uyuşturucu çıktı

Narkotik ekiplerinin Mağusa'da aldıkları bir ihbar üzerine düzenledikleri operasyonda anayol yakınındaki bir rögarda yaklaşık 260 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde ele geçirildi 3 kişi tutuklandı

Yayın Tarihi: 14/04/19 09:20
okuma süresi: 3 dak.
Rögar içinden yüklü miktarda uyuşturucu çıktı
A- A A+

Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Mağusa'da Narkotik ekiplerinin önceki gün aldığı bir ihbar üzerine düzenlediği operasyonda rögar içinde gizlenen 260 gr sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde ele geçirildi. Pusu görevi sırasında Alpay Alkaner söz konusu uyuşturucu maddeyi eline aldığı anda suçüstü tespit edilerek tutuklandı, Alkaner ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Hasan Sarı ile Çınar Çağlayan'da suçla bağlantısı olduğu gerekçesi ile tutuklandı.

Polis zanlıların aracında da uyuşturucu madde kalıntısı ile hassas terazi bularak emare aldı. Zanlılar dün "Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu" suçlaması ile Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı. Mahkeme, zanlıların 3 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Uyuşturucuyu rögar içine gizlediler

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Gökhan Yıldırım mahkemede verdiği ifadesinde, 12 Nisan 2019 tarihinde saat 19:00 sıralarında alınan bir bilgide Lefkoşa Mağusa Anayolu üzeri Tantura kavşağında bulunan yolun solundaki alt yolda rögar içinde uyuşturucu madde olduğunun öğrenildiğini kaydetti.

İnceleme yapmak üzere olay yerine gittikleri zaman rögar içine gizlenmiş siyah renk poşet içerisinde poşetin de ortasından ayrılmış 2 ayrı top halinde üzeri ise çalı ile örtülü uyuşturucu maddenin tespit edildiğini belirten Yıldırım, olay yerinde pusu görevine başlandığını kaydetti.

Zanlı Alpay Alkaner'in yönetimindeki kiralık araç ile olay yerine geldiğini ve rögar yanına gelerek söz konusu poşeti eline alır almaz suçüstü yakalandığını belirten Yıldırım, araç içerisinde ise zanlı Hasan Sarı ile Çınar Çağlayan'ın tespit edilerek tutuklandığını kaydetti. Aracın içinde birkaç farklı yerde uyuşturucu madde kalıntısının bulunduğunu belirten Yıldırım, aracın arka kısmında hassas terazinin de bulunduğunu söyledi.

Zanlıların 3'ünün de tutuklandığını belirten Yıldırım, poşet içerisindeki uyuşturucu maddenin yaklaşık 260 gram sentetic cannabinoid olduğunun tespit edildiğini ancak net rakamların ve türün belirlenmesi için söz konusu uyuşturucuların analize gönderileceğini belirtti. Zanlılar hakkında yürütülen soruşturmanın yeni başladığına dikkat çeken Yıldırım zanlıların 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.