ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Takıntılı aşkı başına bela açtı

Takıntılı aşkı başına bela açtı

Saplantılı ve platonik olarak aşık olduğu kızı defalarca rahatsız ettiği için mahkeme emri ile hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Rifat Selimoğlu, mahkeme emrine uymayarak yine genç kızı rahatsız edince bu kez tutulu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

Yayın Tarihi: 30/04/19 08:15
okuma süresi: 3 dak.
Takıntılı aşkı başına bela açtı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Mağusa'da aşık olduğunu iddia ettiği genç kıza musallat olup mahkeme emri ile hakkında uzaklaştırma kararı olduğu halde rahatsız etmeye devam eden Rifat Selimoğlu tutuklandı.

Saplantılı ve platonik olarak aşık olduğu genç kızla her fırsatta konuşmaya çalışıp hediyeler alarak kızın gönlünü kazanacağını düşünerek genç kıza hayatı zindan eden Selimoğlu dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı.

Polis, defalarca benzer şekilde rahatsız ettiği genç kıza ulaşmak isteyen Selimoğlu'nun, bu kez genç kızın babasına ait kapalı ve kilitli iş yerine izinsiz olarak girip mahkeme emri olan 200 metreden fazla yaklaşma yasağına uymadığını açıkladı.

Mahkeme defalarca benzer şekilde hakkında şikayette bulunulan Rifat Selimoğlu'nun tutuklu yargılanmasına karar vererek zanlının 1 ayı aşmayacak şekilde hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesine karar verdi.

"SERBEST KALIRSA AYNI SUÇLARI İŞLEYECEĞİ AŞİKARDIR"

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Salih Fidan Ersan mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Rifat Selimoğlu'nun 28 Nisan 2019 tarihinde Mağusa'da kendisiyle sevgili olmayı istemeyen kızın babasına ait iş yerinin kapalı ve kilitli kapısını açmaya çalışıp, "Seninle konuşmak istiyorum" diyerek bahse konu iş yerinin camının önüne takı ve süs eşyası bıraktığını açıkladı.

Zanlının benzer şekilde işlediği suçlar nedeni ile hakkında 200 metre uzaklaştırma kararı bulunduğunu söyleyen Ersan, zanlının "Aile yasasına aykırı harekette bulunma" ve "Mülke tecavüz" suçlarını işlediğini açıkladı. Zanlı Selimoğlu'nun 29 Nisan 2019 tarihinde tutuklandığını belirten Ersan, zanlının daha önceden 5 kez daha benzer suçları işlediğini ve birden çok suç dosyası olduğunu kaydetti. Rifat Selimoğlu'nun serbest kalması halinde ayni suçları işleyeceğinin aşikar olduğunu kaydeden Ersan, zanlının cezaevine gönderilmesini talep etti.

"BU KIZDAN BANA HAYIR GELMEYECEĞİNİ ANLADIM"

Mahkemede söz hakkı tanınan zanlı Rifat Selimoğlu, mahkeme emrine karşı geldiği için özür diledi. Zanlı Rifatoğlu, " bu kızdan bana hayır gelmeyeceğini anladım. Beni gerçekten bu şekilde çok rencide etti" diyerek yargılanıncaya dek serbest kalmayı talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.