ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Akacan davasında gelişme: Başay şikâyetini geri çekti

Akacan davasında gelişme: Başay şikâyetini geri çekti

Bulut Akacan davasının Girne Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki görüşmesi bugün de devam etti. Dava 25 Haziran'a ertelenirken, Erhan Başay da tüm sanıklar hakkındaki şikayetini geri çekti.

Yayın Tarihi: 13/06/19 10:42
okuma süresi: 1 dak.
Akacan davasında gelişme: Başay şikâyetini geri çekti
A- A A+
Kıbrıs Postası

Bulut Akacan'ın korumaları Vasıf Gurbanov ve Orçun Özorçun ile birlikte Erhan Başay ve Zeki Asımoğlu'nu ciddi şekilde darp etme ve vahim zarara uğratma davaları Girne Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüşülmeye devam ediyor.

Henüz itham edilmeyen sanıkların davası 25 Haziran tarihine ertelenirken Erhan Başay'ın tüm sanıklar hakkındaki şikâyetini geri çektiği davanın bugünkü duruşmasında yeni bir gelişme olarak aktarıldı.

Erhan Başay'ın davasını sürpriz olarak geri çekmesi mahkeme koridorlarında ve sosyal medyada çeşitli yorumlar yapılmasına sebep oldu.

Sanıklardan Orçun Özorçun hakkında avukatı tarafından yeniden talep edilen tutuksuz yargılama talebi bir kez daha reddedildi.

Yaşanan yeni gelişme karşısında sanık avukatları İddia Makamı ile görüşmek üzere davanın tehir edilmesini talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.