ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Eski eşini bıçakla yaralamakla suçlanıyor

Eski eşini bıçakla yaralamakla suçlanıyor

Aralarında çıkan ailevi sorun nedeni ile eski eşini ekmek bıçağı ile yaralayan Sinem Mete tutuklandı. Mete aleyhindeki soruşturmanın tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı

Yayın Tarihi: 23/07/19 08:00
okuma süresi: 2 dak.
Eski eşini bıçakla yaralamakla suçlanıyor
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Bafra'da önceki gün aralarında ailevi sorun bulunduğu gerekçesi ile ayrı olduğu eşi Kemal Mete'yi 25 santim uzunluğundaki ekmek bıçağı ile yaralayan Sinem Mete tutuklandı. " Yaralama" suçlaması ile dün İskele Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarılan Mete, teminata bağlanarak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

POLİS SORUŞTURMASINI TAMAMLADI

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Mustafa Eroğlu mahkemede verdiği ifadesinde, 21 Temmuz 2019 tarihinde saat 10:30 sıralarında Bafra'da Sinem Mete'nin çocuklarını görmekiçin gelen eski eşi Kemal Mete ile aralarında çıkan tartışma çıktığını kaydetti. Bu tartışma sırasında Sinem Mete'nin tasarrufuna aldığı 25 santim uzunluğundaki ekmek bıçağını eski eşi Kemal Mete'nin sol kol dirsek kısmına 1 kez sokup yaralanmasına neden olduğunu belirten polis memuru, zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını, Sinem Mete'nin eski eşi ile ilgili bir takım iddialarının olduğunu bunların araştırılacağını ifade etti.

Mahkeme emri ile teminata bağlanan Sinem Mete, KKTC vatandaşı 1 kefilin imzaladığı 10 bin TL'lik kefalet senedi karşılığında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.