ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Seyir halindeki araç alev aldı, 2 kişi yaralandı

Seyir halindeki araç alev aldı, 2 kişi yaralandı

Mağusa-Lefkoşa eski anayolunda seyir halindeki LU 439 plakalı araç aniden alev aldı, araçta yolcu olarak bulunan iki kişi hafif şekilde yaralandı.

Yayın Tarihi: 23/07/19 08:15
okuma süresi: 1 dak.
Seyir halindeki araç alev aldı, 2 kişi yaralandı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa- Lefkoşa eski anayolu üzerinde dün öğle saatlerinde seyir halinde bulunan Nurettin Karadeniz yönetimindeki LU 439 plakalı araç aniden alev aldı.

İlk olarak yoldan geçen duyarlı vatandaşların müdahalesi ile söndürülmeye çalışılan araç, daha sonra itfaiye ekiplerinin erken müdahalesi ile tamamen söndürüldü. Seyir halindeyken ateş topuna dönen araçtan çıkmaya çalışan 2 kişinin kollarından yaralandığı öğrenilirken, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu edinilen bilgiler arasında.

BENZİN KAÇAĞI SEBEP OLDU

Polis Basın Subaylığı olay ile ilgili yaptığı açıklamada, yangının LU 439 plakalı araçta meydana gelen benzin kaçağından meydana geldiğini bildirdi. Çıkan yangında aracın makine bölümünün, elektrik ve plastik aksamlarının ve kaportasının hasar gördüğü belirtildi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.