ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Lefkoşa'da kaza... Biri bebek 6 kişi yaralandı

Lefkoşa'da kaza... Biri bebek 6 kişi yaralandı

Lefkoşa'da bugün meydana gelen trafik kazasında biri bebek 6 kişi yaralandı.

Yayın Tarihi: 27/07/19 15:15
okuma süresi: 1 dak.
Lefkoşa'da kaza... Biri bebek 6 kişi yaralandı
A- A A+
Polis Basın Subaylığı'ndan verilen bilgiye göre kaza bugün 12.50 sıralarında, Lefkoşa'da Ali Rıza Efendi Caddesi üzerinde meydana geldi.

Kaza, Seral Karacalı'nın (K-31), yönetimindeki NN 200 plakalı salon aracıyla Sevim Beşok Esendağlı (K-44) yönetimindeki RB 851 plakalı salon aracın önünü tıkayarak, çarpışması sonucu meydana geldi.

Kaza sonucu yaralanan NN 200 plakalı araç sürücüsü Seral Karacalı ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Sevim Nazlı (K-59) ve Deniz Karacalı (2,5 aylık) kaldırıldıkları Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavilerinin ardından müşahede altına alındı.

Kazada yaralanan RB 851 plakalı araç sürücüsü Sevim Beşok Esendağlı ile İnci Esendağlı (K-15) ve Zehra Esendağlı (E-20) ise kaldırıldıkları Yakın Doğu Hastanesi'nde yapılan tedavilerinin ardından müşahede altına alındı.

Polisin kaza ile ilgili soruşturması devam ediyor.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.