ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Polis, içiciden satıcıya ulaştı

Polis, içiciden satıcıya ulaştı

Mağusa'da devriye görevindeki polis ekiplerinin kontrolü sırasında tasarrufunda uyuşturucu madde bulunan Doğukan Beraat Gülşen ve söz konusu uyuşturucu maddeyi Gülşen'e verdiği tespit edilen Hasan Gökel tutuklandı.

Yayın Tarihi: 07/08/19 07:37
okuma süresi: 3 dak.
Polis, içiciden satıcıya ulaştı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa'da devriye görevindeki polis ekibi tarafından Glapsides plajı park alanındaki karanlık ve kuytu bir köşede şüpheli görülen zanlı Doğukan Beraat Gülşen'e ait araçta uyuşturucu madde tespit edildi.

Polis tarafından yapılan aramada tasarrufunda 3 gr sentetik cannabionoid ile içerisinde tütünle karışık sentetik cannabionoid türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan 2 adet sarma sigara ile yakalanan araç sürücüsü Doğukan Berat Gülşen tutuklanırken, zanlı Gülşen'in ifadesi ile söz konusu uyuşturucu maddeyi Gülşen'e verdiği tespit edilen zanlı Hasan Gökel de tutuklandı.

"Kanunsuz uyuşturucu madde alma", "Kanunsuz uyuşturucu madde verme" ve "Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu" suçlaması ile haklarında soruşturma başlatılan zanlılar dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı. Zanlı Gülşen ile Göker aleyhinde 3'er günlük tutukluluk süresi temin edildi.

GÜLŞEN 4 GRAM OLARAK SATIN ALDIĞINI İTİRAF ETTİ

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Gökhan Yıldırım mahkemede verdiği ifadesinde, 5 Ağustos 2019 tarihinde Mağusa Polis Müdürlüğü'ne bağlı bir polis ekibi tarafından devriye görevi yapıldığı esnada Glapsides Halk Plajı'na ait park yerinde zanlı Doğukan Berat Gülşen'in tasarrufundaki aracı karanlık ve kuytu bir köşede görmeleri üzerine şüpheli bulduklarını açıkladı.

Polis ekiplerinin konu aracın yanına gittiklerinde zanlı Gülşen'in elinde tutmakta olduğu beyaz kağıt ve 1 adet sarma sigarayı kucağına bıraktığı görülmesi üzerine zanlı Gülşen'in araçtan inmesinin istendiğini belirten Yıldırım, konu araçta yapılan aramada 3 gr sentetik cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve tütünle karışık sentetik cannabionoid türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan 2 adet ucu yanık sarma sigara bulunduğunu söyledi.

Zanlı Gülşen'in tutuklanmasının ardından gönüllü ifade vererek konu uyuşturucu olduğuna inanılan maddeleri 4 gr olarak zanlı Hasan Gökel'den 100 TL karşılığında aldığını itiraf ettiğini belirten Yıldırım, zanlı Gökel'in ise 6 Ağustos 2019 tarihinde saat 09:00 raddelerinde tespit edilerek tutuklandığını açıklandı. Zanlı Gökel'in cep telefonunda yapılan incelemede zanlı Gülşen'in vermiş olduğu gönüllü ifadeyi teyit eder nitelikte görüşmeler olduğu tespit edildiğini belirten Yıldırım, soruşturmanın yeni başladığını kaydederek zanlıların 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.