ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

İhraç edilmeyi tutuklu bekleyecekler

İhraç edilmeyi tutuklu bekleyecekler

Sandallar köyünde ağıllar bölgesinde 2017 yılından beri kaçak olarak çalıştırılan ve ülkede izinsiz ikamet ettiği tespit edilen Jamshid Radjabov ile Zulfira Radjabova'nın tutukluluk süreleri 8 gün daha uzatıldı.

Yayın Tarihi: 20/08/19 07:50
okuma süresi: 2 dak.
İhraç edilmeyi tutuklu bekleyecekler
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Sandallar köyünde ağıllar bölgesinde polis ekipleri tarafından yapılan bir kontrolde 2017 yılından beri ülkede kaçak yaşadıkları tespit edilen ve tutuklanan Jamshid Radjabov ile Zulfira Radjabova hakkındaki soruşturma devam ediyor.

"KKTC'de izinsiz ikamet etmek" suçlaması ile tutuklu bulunan ve 2 yıldan beri Hasan Ereş isimli şahsın yanında hayvanlarına bakmalarına rağmen çalışma izinsiz çalıştırılan zanlıların tutukluluk süreleri 8 gün daha uzatıldı.

İHRAÇ İŞLEMLERİNİN TAMAMLANMASI BEKLENİYOR

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Ömer Ülger mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Jamshid Radjabov'un 29 Temmuz 2017, zanlı Zulfira Radjabova'nın ise 16 Kasım 2017 tarihinden beri ülkede izinsiz ikamet ettiğinin tespit edildiğini anımsattı. Zanlılar hakkında temin edilen 3 günlük tutukluluk süresi içerisinde ihraç işlemleri için çalışma dairesine gerekli yazıların yazıldığını aktaran Ülger, zanlıların KKTC'de yasal bir bulunmadığını aktararak ihraç işlemlerinin tamamlanabilmesi maksadıyla zanlıların 8' er gün daha tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.