ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Ulugün cinayetinde kararın açıklanması bekleniyor

Ulugün cinayetinde kararın açıklanması bekleniyor

Memduh Ulugün'ü sokak ortasında bıçaklayarak öldüren Meryem Doğu - Mehmet Doğu çifti hakkındaki kararın açıklanması bekleniyor...

Yayın Tarihi: 23/09/19 09:49
okuma süresi: 2 dak.
Ulugün cinayetinde kararın açıklanması bekleniyor
A- A A+
Girne Postası – Burcu Ece Yılmaz

Alsancak'ta geçtiğimiz yıl Mart ayında, sokak ortasında Memduh Ulugün'ü bıçaklayarak öldüren Meryem Doğu-Mehmet Doğu çifti hakkındaki cinayet davasında kararın açıklanması bekleniyor.

Girne Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan sanıkların davasında 5 Eylül'de açıklanması beklenen karar, heyetin toplanamaması nedeniyle 23 Eylül'e (bugün) ertelenmişti.

Alsancak'ta Memduh Ulugün'ü 11 bıçak darbesiyle öldüren, Meryem Doğu, Ulugün'ün kendisine ilk kez ilaçla bayılttıktan sonra tecavüz ettiğini, ardından defalarca daha tecavüz ettiğini ve kimseye olaydan bahsetmemesi için için kendisini tehdit ettiğini iddia etmişti. Cinayeti kabul eden Meryem Doğu, olay günü Ulugün ile konuşmak için bir araya geldiğini ancak kendisine hakaret edince bıçaklayarak öldürdüğünü anlatmıştı.

Mehmet Doğu ise, cinayette rolü olmadığını belirterek, olay günü Meryem Doğu'nun Ulugün'le boğuştuğunu duyunca, yanlarına gidip Memduh Ulugün'ü kurtarmaya çalıştığını öne sürmüştü.

İddia makamı, mahkemeye olgular sunarak, çiftin Ulugün cinayetini planlayarak işlediğini aktarmıştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.