ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

LTB - YDÜ davası yarına ertelendi

LTB - YDÜ davası yarına ertelendi

LTB ile YDÜ arasındaki belediye hizmetlerinin ödenmediğine ilişkin dava yarına ertelendi. Dava yarın saat 12.00'de Lefkoşa Mahkemesi'nde görüşülecek.

Yayın Tarihi: 13/11/19 12:40
okuma süresi: 2 dak.
LTB - YDÜ davası yarına ertelendi
A- A A+
Kıbrıs Postası – Rahmican Çalışkan

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ile Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) arasındaki belediye hizmetlerinin ödenmediğine ilişkin dava yarına ertelendi.

LTB'nin, 2006 – 2019 yılları arasında; bazı belediye hizmetleri karşılığında YDÜ'ye kestiği 5 milyon TL'yi aşan fatura, YDÜ tarafından kabul edilmemiş, bunun üzerine LTB mahkeme yoluna gitmiş ve yargı 'haciz yoluna' gidilmesini emretmişti.

Haciz kararı üzerine YDÜ yargı yoluna gitmiş ve kararın durdurulması için LTB'ye dava açmıştı. Söz konusu dava, bugün Lefkoşa Kaza Mahkemesi'nde Kıdemli Yargıç Banu Soyer huzurunda görüldü.

Davada LTB'nin Avukatı Hüseyin Malyalı, zaman ve masraftan tasarruf için, bugüne kadar sunulan ve sunulacak olan emareleri hazırlamak için duruşmanın yarına ertelenmesini talep etti.

Daha sonra söz alan YDÜ Avukatı Hasan Esendağlı, "Meslektaşıma katılıyorum" ifadelerini kullandı.

Avukatların sözleri üzerine Kıdemli Yargıç Banu Soyer, dava ekonomisi açısından, emarelerin hazırlanması açısından talebin uygun gördüğünü belirtti.

LTB ile YDÜ arasındaki dava yarın saat 12.00'ye ertelendi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.