GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Güney'deki arıza Kuzey'i de etkiledi

Güney'deki arıza Kuzey'i de etkiledi

Güney Kıbrıs'taki Vasiliko Elektrik Santrali'nde bu sabah meydana gelen arıza sebebiyle ülke genelinde elektrik kesintisi yaşandığı bildirildi. Güney Kıbrıs kaynaklı elektrik kesintisi, KKTC'yi de etkiledi.

Yayın Tarihi: 16/04/19 11:02
okuma süresi: 1 dak.
Güney'deki arıza Kuzey'i de etkiledi
A- A A+
Rum haber kaynaklarına göre, Rum Elektrik Kurumu (AİK) Sözcüsü Hristina Papadopulu yaptığı açıklamada, Larnaka'nı Vasiliko bölgesinde bulunan elektrik santralinde ciddi bir arıza meydana geldiğini duyurdu.

Papadopulu, arıza sebebiyle "iki büyük üretim biriminin kaybedildiğini ve akabinde tüm Kıbrıs'ta çeşitli bölgelerde elektrik kesintilerinin yaşandığını" aktardı.

Habere göre santralde onarım çalışmaları devam ediyor.

Öte yandan, KIB-TEK'ten yapılan açıklamada "Güney Kıbrıs'taki elektrik kesintisinin etkileri, sabah saatlerinde KKTC'ye de yansıdı" ifadeleri kullanıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.