GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

İlk Yunan doktorlar geldi

İlk Yunan doktorlar geldi

Güney Kıbrıs'ta yürürlüğe giren ve "GESİ" olarak bilinen Genel Sağlık Sistemi Yasası temelinde doğan ihtiyaçların karşılanması amacıyla istihdam edilen Yunan doktorların bir kısmının göreve başladığı belirtildi.

Yayın Tarihi: 08/09/19 11:04
okuma süresi: 1 dak.
İlk Yunan doktorlar geldi
A- A A+
Alithia gazetesi, Rum Devlet Sağlık Hizmetleri Örgütü Basın Sözcüsü Haralambos Haralambu'nun açıklamalarına dayanarak, GESİ çerçevesinde, hastanelerde doğan ihtiyacın karşılanması amacıyla istihdam edilen ilk Yunan doktorların aşamalı olarak görevlerine başladığını yazdı.

Habere göre, Haralambu konu hakkında yaptığı açıklamada, ihtiyaçların yüzde 50'sinin karşılandığını, yaklaşık 50 doktorun istihdam edildiğini, bunlardan bazılarının işe başladığını, bazılarının ise tamamlanması gereken prosedürler nedeniyle aşamalı olarak görevlerine başlayacağını ifade etti.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.