GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Stefanu'dan hükümete 'pasaport' eleştirisi

Stefanu'dan hükümete 'pasaport' eleştirisi

AKEL Basın Sözcüsü Stefanos Stefanu, yabancı basında yer alan, siyasi olarak açığa çıkmış kişilere, "Kıbrıs Cumhuriyeti" pasaportu verildiğine dair haberlerin ülkeyi zor durumda bıraktığını belirterek, hükümete eleştiri yöneltti.

Yayın Tarihi: 21/10/19 11:48
okuma süresi: 1 dak.
Stefanu'dan hükümete 'pasaport' eleştirisi
A- A A+
Politis gazetesine göre, "Reuters" haber ajansının, Kamboçya başbakanı ve hükümetinin ileri gelenleri ile ailelerinin "Kıbrıs Cumhuriyeti" pasaportuna sahip olduğu şeklindeki haberine atıfta bulunan AKEL Basın Sözcüsü Stefanos Stefanu, Güney Kıbrıs'ın yine uluslararası medyada kara para aklama merkezi ve altın pasaportlar ve cömert vatandaşlıklar devleti olarak gösterildiğini belirtti.

Stefanu, hükümetin, ülkeyi, ismini ve malum çıkarlarını savunmayı reddettiğini belirterek, neyi gizlediği sorusunu sordu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.