İSKELE
okuma süresi: 1 dak.

"Açık Kapı Sivil Toplum Festivali" İskele'de yapıldı

"Açık Kapı Sivil Toplum Festivali" İskele'de yapıldı

Sivil Toplum örgütleri ile diğer paydaşların işbirliğini güçlendirmek, farkındalık yaratmak ve görünürlüğü artırmak amacıyla Avrupa Birliğitarafından finanse edilen 4'üncü Açık Kapı Sivil Toplum Festivali İskele'de yapıldı.

Yayın Tarihi: 05/10/19 19:35
okuma süresi: 1 dak.
"Açık Kapı Sivil Toplum Festivali" İskele'de yapıldı
A- A A+
İskele Sahil Lions, Larnaka Türk Kadınlar Derneği ile Mormenekşe Kadınlar Birliği'nin öncülüğündeMakenzi plajında yer alan festivalde çeşitli etkinliklerin yanında konserler, dans gösterileri ile çocuklar için aktiviteler düzenlendi.

Festivale katılan 35 sivil toplum örgütü tarafından çeşitli ürünlerin sergilendiği standlarda kuruldu.

Sivil toplum örgütü başkanları, Açık Kapı Festivali hakkındaki görüşlerini BRT'ye aktararak, festival sayesindekaynaşmave tanışma fırsatı bulduklarını söylediler.

Etkinliğe katılanvatandaşlar da kurulan stantlardan alışveriş yapma imkanı bulduklarını ifade ederek, bu gibi organizasyonların her zaman olmasını istediler.

BRT
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.