GÜZELYURT
okuma süresi: 4 dak.

Saldırganı ısırınca tecavüzden son anda kurtuldu

Saldırganı ısırınca tecavüzden son anda kurtuldu  

Restoranında iş vereceği vaadi ile kandırdığı 20 yaşındaki yabancı uyruklu öğrenciye Güzelyurt bahçeler bölgesinde tecavüz etmeye çalışan 45 yaşındaki S.Z. tutuklandı. Genç kız saldırgan zanlının çenesini ısırarak tecavüzden son anda kurtuldu, soluğu poliste aldı.

Yayın Tarihi: 24/06/18 09:00
okuma süresi: 4 dak.
Saldırganı ısırınca tecavüzden son anda kurtuldu  
A- A A+

Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Kendisini restoran işletmecisi gibi tanıtarak restoranında iş vereceği vaadi ile kandırdığı 20 yaşındaki yabancı uyruklu üniversite öğrencisi kıza tecavüz etme girişiminde bulunan 45 yaşındaki Bostancılı S.Z. dün Güzelyurt Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı.

Zanlı, Güzelyurt'ta bahçeler bölgesine götürdüğü genç kızın üzerindekileri yırtmaya çalışıp tecavüz fiilini gerçekleştirmek isterken, kızın, tecavüz zanlısının çenesinden ısırarak son anda elinden kurtulduğu ve hemen şikayet için polise gittiği öğrenildi.

Zanlı, çenesindeki yaralanma nedeni ile Güzelyurt Sağlık Merkezi'ne başvurduğu anda polis tarafından tespit edilerek tutuklandı.

Mahkeme, polis ekiplerinin başlattığı soruşturma nedeni ile zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Şiddet kullanıp, kıyafetlerini yırtmaya çalıştı

Olayın soruşturmasını yürüten polis subayı Müfettiş Muavini Hasan Gökyay mahkemede verdiği ifadesinde, 22 Haziran 2018 tarihinde saat 22:00 sıralarında zanlının Güzelyurt'ta tanıştığı 20 yaşındaki yabancı uyruklu üniversite öğrencisine kendisinin restoran sahibi olduğunu ve genç kıza iş vereceği yönünde yalan beyanda bulunarak kandırdığını kaydetti. Zanlının önce genç kızı otobüs terminaline bırakmak için kendisi ile birlikte aracın olduğu yere yürümeleri gerektiği konusunda kandırdığını belirten Gökyay, zanlının genç kızı kendisi ile birlikte İzzet Kombos Bulvarı mevkiinde bahçeler için yürümesini sağlayarak bahçelerde kızın kolundan çekip yere düşmesini sağladığını söyledi. Zanlının yere düşen kızın rızası olmadığı halde cinsel davranışla ve fiziksel şiddet kullanarak kıyafetlerini yırtmaya çalıştığını belirten Gökyay, zanlının genç kızı öpmeye çalışarak cinsel saldırıda bulunduğunu açıkladı.

Çenesindeki yara izi zanlıyı yakalattı

20 yaşındaki üniversite öğrencisi kızın, tecavüz zanlısının çenesini ısırarak kurtulup elinden kaçtığını belirten polis subayı Hasan Gökyay, olayın polisin bilgisine gelmesinin ardından zanlı zanlının çenesinde oluşması muhtemel yara ile ilgili hastaneye başvurabileceği ihtimalinin göz önünde tutularak hastanelere bilgi verildiğini belirtti. Zanlının Güzelyurt Sağlık Merkezi'ne başvurduktan sonra hastanede tespit edilerek tutuklandığını söyleyen Gökyay, genç kızın vücudundan alınan ve zanlıya ait olduğu düşünülen kan örnekleri ile zanlıdan alınan kan örneklerinin DNA testi ile mukayese edilmesi için emare alındığını açıkladı. Soruşturmanın henüz yeni başlatıldığına ve suçun ciddiyetine dikkat çeken polis subayı Hasan Gökyay, alınması gereken ifadelerin ve incelenmesi gereken güvenlik kamerası görüntülerinin olduğunu ifade ederek zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.