GÜZELYURT
okuma süresi: 1 dak.

KIB–TEK dere yatağına direk dikti!

KIB–TEK dere yatağına direk dikti!

Ülke gündemine vatandaşlara gönderdiği 30 yerine 39 günlük faturalarla düşen Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (KIB-TEK), Gemikonağı'nda, dere yatağına diktiği elektrik direkleri ile de dikkat çekti...

Yayın Tarihi: 18/01/19 07:52
okuma süresi: 1 dak.
KIB–TEK dere yatağına direk dikti!
A- A A+
Kıbrıs Postası - Şüküfe Hansel

Geçtiğimiz gün çok şiddetli gelen Gemikonağı Deresi, bazı direkleri yerinden söktü. Kıb- Tek çalışanları dün dere yatağındaki hasarlı direkleri ve elektrik kablolarını tamir etmek, elektriği kesilen vatandaşa hizmet vermek için gün boyu çaba gösterdi.

Ancak dere yatağı içindeki direkleri gören vatandaşlar, "dere yatağına özel şahısların ev yaptığını, bazı müdahalelerde bulunduğuna tanık olmaya alışmıştık ama devletin bir kurumu, nasıl olur da dere yatağına direk diker?" sorusunu sordu.

Birçok vatandaş, bunun çok ciddi bir ihmal olduğuna parmak bastı. "KIB–TEK'in bu hatasının bedeli yine faturalarımıza yansıyacak" endişesini de dile getirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.