GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

Gazi Baf Dayanışma Derneği çalışmalarına devam ediyor

Gazi Baf Dayanışma Derneği çalışmalarına devam ediyor

Gazi Baf Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu örgütlenme ve sosyal işler komitesinden Muammer Güneş, Mustafa Altun, Ceren Altun, Günsel Çakır Güneş ve Mehmet Çakır öncülüğünde Baf köylerinden olan Magunda köylülerinin nüfus mübadelesi sonrası yerleşip yaşadıkları Güneşköy'ü ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 20/04/19 08:37
okuma süresi: 2 dak.
Gazi Baf Dayanışma Derneği çalışmalarına devam ediyor
A- A A+
Gazi Baf Dayanışma Derneği'nin Güneşköy ziyaretinde hazır bulunan Güneşköy muhtarı Akay Darbaz ve köy ihtiyar heyeti, derneğin ilk resmi köy ziyaretini Güneşköy'e gerçekleştirdikleri için dernek yönetim kuruluna teşekkür etti.

Ziyarette dernek adına konuşma yapan Muammer Güneş amaçlarının tüm Baflıların bir araya gelerek, kültürlerinin yaşatılması adına tüm birçok etkinlik yapmayı planladıklarını yineledi.

Ayrıca 21 Nisan günü Baf kasabasına gerçekleştirilecek olan gezi hakkında bilgi veren yönetim kurulu üyeleri,Baf Kasabası gezi programını köylülere aktardı.

Güzelyurt ilçesinde yapılması öngörülen Gazi Baf Şehitler Anıtı, Sergi ve Tören Alanı Güzelyurt Ulusal Mimari Proje Yarışması ilgili de tüm Baflılara çağrı yaparak bu yönde katkı koymalarını ve yarışmada yer almaları gerektiğine de vurgu yapıldı.

Gazi Baf Dayanışma Derneği çalışmalarına,Serhatköy'deSusuzlu köylülerinin kucaklaşmak ve ileriki dönem faaliyetlerini paylaşmak için bir araya geldikleri toplantıya katılarak derneğe olan desteklerini yinelediler.Toplantıda söz alan Gazi Baf Dayanışma Derneği Başkanı Türkay TOKEL ise öncelikli hedeflerinin Baf kültürünü yaşatarak, Baf kasabasına bağlı köylerin ve köylülerinin belli zaman aralıklarıyla bir araya getirmek olduğunu da yineledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.