TURİZM
okuma süresi: 1 dak.

Ataoğlu: "Ukrayna-Muğla-KKTC turist seferleri başlıyor"

Ataoğlu: "Ukrayna-Muğla-KKTC turist seferleri başlıyor"

Turizm ve Çevre Bakanı Ataoğlu, Ukrayna-Muğla-KKTC turist seferlerinin 15 Kasım'da başlayacağını açıkladı. Ataoğlu, uçuşların devamlı ve kış turizmine yönelik olacağını vurguladı.

Yayın Tarihi: 14/10/18 15:09
okuma süresi: 1 dak.
Ataoğlu: "Ukrayna-Muğla-KKTC turist seferleri başlıyor"
A- A A+
Kıbrıs Postası-Rahmican Çalışkan

Kıbrıs Postası'na konuşan Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Ukrayna-Kiev'deki tur operatörlerinin YDA Muğla Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç ile temasları çerçevesinde, KKTC'ye de uçmak istediklerini söylediğini kaydetti.

"UÇUŞLAR DEVAMLI VE KIŞ TURİZMİNE YÖNELİK OLACAK"

Ataoğlu, uçuşların 15 Kasım'da başlayacağını açıkladı. Seferlerin devamlı yapılacağını ve kış turizmine yönelik olacağını vurgulayan Fikri Ataoğlu, Kiev'den KKTC'ye yapılacak uçuşların Dalaman'dan aktarmalı olacağını da sözlerine ekledi.

Bakan Ataoğlu, "Yapılacak olan çalışmalar sonucunda uçuşların ne sıklıkla olacağı kararlaştırılacak" diyerek sözlerini noktaladı.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.