TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

Üstel: 'İşbirliği içerisinde sıkıntılara çözüm üreteeğiz...'

Üstel: 'İşbirliği içerisinde sıkıntılara çözüm üreteeğiz...'

Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel Kamu-Sen Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.

Yayın Tarihi: 15/07/19 14:53
okuma süresi: 2 dak.
Üstel: 'İşbirliği içerisinde sıkıntılara çözüm üreteeğiz...'
A- A A+
Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası (Kamu-Sen) Başkanı Metin Atan ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Bakan Üstel'in yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Turizmin ülke ekonomisine gelir getiren 3 sektörden biri olduğunu belirten Atan, geçmiş yıllarda da ayni görevi yürüten Bakan Üstel'in konulara vakıf olduğunu vurguladı.

Atan, bakanlığın teşkilat yasasında bazı değişikliklere ihtiyaç duyulduğunu da dile getirerek, yeni dönemde işbirliği içerisinde çalışma arzusu içinde olduklarını söyledi.

Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel ise Kamu-Sen'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, halkın yararına icraatlar yapma gaylesiyle göreve geldiklerini belirtti.

Üstel, 2019 yılının ekonomi açısından çok iyi geçmediğini de belirterek, 2020 yılının hem ülkemiz, hem de turizm açısından daha iyi geçmesi için çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

Göreve gelir gelmek turizm paydaşları ve sivil toplum örgütleri ile birlikte hareket etmek için karar aldıklarını söyleyen Üstel, işbirliği içerisinde sıkıntılara çözüm üreteceklerini kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.