GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Güngördü: "Limana ve barınağa katkıya hazırız"

Güngördü: "Limana ve barınağa katkıya hazırız"

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Karaoğlanoğlu'ndaki sahilin, bakanlar kuruluna götürülerek balıkçı barınağı olarak ilan edilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Yayın Tarihi: 22/08/19 17:37
okuma süresi: 2 dak.
Güngördü: "Limana ve barınağa katkıya hazırız"
A- A A+
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, geçtiğimiz gün Girne bölgesinde, liman ve balıkçı barınaklarını ziyaret eden Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz ile Girne milletvekilleri Jale Refik Rogers ve Erek Çağatay'a eşlik etti.

Balıkçıların sorunlarını dinleyen Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Girne Antik Liman ve Karaoğlanoğlunda balıkçı barınağı yapılması düşünülen sahil ile ilgili açıklamada bulundu.

GÜNGÖRDÜ: BARINAK, BAKANLAR KURULU'NDA İLAN EDİLMELİ

Nidai Güngördü konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Karaoğlanoğlu'ndaki sahilin, hazırlanan balıkçı barınağı projelerinin meşrulaşması için bakanlar kuruluna götürülerek balıkçı barınağı olarak ilan edilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Nidai Güngördü, Girne Antik Limanda balıkçılara bir düzen oluşturulması ve Karaoğlanoğlu'nda balıkçı barınağı kazandırılmasına yönelik çalışmalara katkı sağlamaya hazır olduklarını kaydetti.

LİMANI YÖNETECEK YAPIDA BULUNMAK İSTİYORUZ

Güngördü, Girne Limanında 10 yıldır devam eden, Turizm Bakanlığı , Girne Belediyesi, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı arasındaki yetki karmaşasının aşılması gerektiğini dile getirdi.

Tüm paydaşların katılımıyla, Antik limanın hak ettiği duruma getirilmesi için çalışacak bir yapının içinde yer almaya hazır olduklarını ve limanda belediyenin yetki ve görevinin yeniden doğru bir şekilde belirlenmesi yönünde talepleri olduğunu dile getiren Güngördü, bu konuda esas görevin devlete ve bakanlıklara düştüğünü vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.