GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Gelir ve Vergi Dairesi Girne Şubesi bugün grevde!

Gelir ve Vergi Dairesi Girne Şubesi bugün grevde!

Gelir ve Vergi Dairesi'nin Girne Şubesi'ndeki çalışanlar bugün tam gün grev yapıyor...

Yayın Tarihi: 19/09/19 08:42
okuma süresi: 2 dak.
Gelir ve Vergi Dairesi Girne Şubesi bugün grevde!
A- A A+
Gelir ve Vergi Dairesi Çalışanları Sendikası Vergi-Sen Başkanı Şebnem Kuyucuoğulları Gelir ve Vergi Dairesi Girne Şubesinde bugün 08:30 - 12:30 ve 13:00-17:30 saatleri arasında grev yapma kararı aldı.

GİRNE ŞUBESİ ÖNÜNDE BASIN TOPLANTISI

Gelir ve Vergi Dairesi Çalışanları Sendikası, personel eksikliği gerekçesiyle, Vergi Dairesi Girne Şubesi ve Trafik Dairesi Ehliyetler Birimi ve Motorlu Araçlar Girne Şubesinde bir günlük uyarı grevi yapıyor.

Sendika personel eksikliğinin devam etmesi halinde, Trafik Dairesi Ehliyetler Birimi ve Motorlu Araçlar Girne Şubesi'nde yarın da tam gün uyarı grevi yapılacağını; sıkıntının devamı durumunda ise 23 Eylül Pazartesi'den itibaren süresiz greve gidileceğini açıkladı.

Açıklamada, ayrıca yine sendikanın Trafik Dairesine bağlı motorlu araçlar ve ehliyetler birimi Girne şubesinde aynı sorunlardan dolayı yarın 08.30-12.30 ve 13.00- 16.15 saatleri arasında grev kararı alındığı da duyuruldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.