LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Gülgün Serdar'dan LTB Kadın Sığınma Evi'ne bağış

Gülgün Serdar'dan LTB Kadın Sığınma Evi'ne bağış

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı Emekli edebiyat öğretmeni Gülgün Serdar'ı kabul etti.

Yayın Tarihi: 28/05/19 13:48
okuma süresi: 1 dak.
Gülgün Serdar'dan LTB Kadın Sığınma Evi'ne bağış
A- A A+
"Doku" isimli kitabının tüm gelirini Kadın Sığınma Evi'ne bağışlayan Gülgün Serdar LTB Başkanı Mehmet Harmancı'yı ziyaret etti. Serdar, yardımlaşmanın, dayanışmanın sembolü olan Ramazan ayında zor durumdaki kadınlara katkı yapmaktan ötürü mutlu olduğunu belirtti.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı ise yaptığı konuşmada, emekli edebiyat öğretmeni Gülgün Serdar'a duyarlı davranışından ötürü teşekkür etti.

LTB Kadın Sığınma Evi'nin toplumun tek kadın sığınma evi olduğuna söyleyen Harmancı, sadece Lefkoşa'dan değil ülkenin farklı şehirlerinden kadınların sığınma evinden faydalandığını söyledi.

Başkan Harmancı, bu tarz destekler ile sığınma evinin çok daha iyi noktalara geleceğini ve bundan mutluluk duyduklarını da sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.