LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

LTB Başkanı Harmancı: "Olay nerede tıkanıyor?"

LTB Başkanı Harmancı: "Olay nerede tıkanıyor?"

LTB Başkanı Harmancı Surlariçi'ndeki "haraç çetesi" yeni bir açıklama yaptı. Harmancı, "Gerekli isimler verildi, neden herhangi bir soruşturma yürütülmüyor olay nerede tıkandı, ortaya çıkmalı" dedi.

Yayın Tarihi: 12/06/19 11:23
okuma süresi: 1 dak.
LTB Başkanı Harmancı: "Olay nerede tıkanıyor?"
A- A A+
Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Harmancı, dün yaptığı açıklama ile Surlariçi'ndeki haraç çetesi için 6 kişinin isimlerini İçişleri Bakanlığı'na ilettiğini aktardı.

Surlariçi'ndeki "haraç çetesi" hakkında yeni bir açıklama yapan Harmancı, "Ekim ayında İçişleri bakanımıza Surlariçi bölgesinden işletmelere rahatsızlık verdiğini tespit ettiğimiz 6 kişilik şüpheli kişilerin listesini ve adreslerini ulaştırmıştık, o listeden 1 kişi şu anda yaşanan son olaydan dolayı tutuklu yargılanıyor, ayrıca bölgedeki işletmeler aracılığı ile bölgede yaşanan sorunlar Başbakanlık müsteşarı ve güvenlik müşavirine iletilmiştir" dedi.

Harmancı, verilen isimlerle ilgili herhangi bir soruşturma yürütülmemesi noktasında sitemini ortaya koyarak, olayın nerede tıkandığını ortaya çıkmasının oldukça önemli olduğunu belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.