LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Lefkoşa - Gazimağusa yolu üzerinde yol çalışması

Lefkoşa - Gazimağusa yolu üzerinde yol çalışması

Lefkoşa ile Gazimağusa yolu üzerinde Haspolat Çemberi - Yusuf Çocuk Lastikçi arasında kalan yolda yapılan asfaltlama çalışması nedeniyle alternatif yolların kullanılması konusunda uyarı yapıldı.

Yayın Tarihi: 24/08/19 11:01
okuma süresi: 1 dak.
Lefkoşa - Gazimağusa yolu üzerinde yol çalışması
A- A A+
Lefkoşa - Gazimağusa Anayolunun, Haspolat Çemberi ile Yusuf Çocuk Lastikçi arasında kalan kısmında yol bakım ve asfaltlama çalışmaları nedeniyle Gazimağusa gidiş istikameti trafik akışına kapatıldı.

Lefkoşa'dan Gazimağusa yönüne giden araçlar için ulaşım, Haspolat çemberinden sola Taşkent yolu - İlahiyat Koleji - Yusuf Çocuk ltd önlerine çıkan servis yolu üzerinden sağlanıyor.

Polisten yapılan açıklamada bu güzergahı kullanacak sürücülerin yavaş ve dikkatli seyretmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda uyarı yapıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.