LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Önce konser dinlediler, sonra çöpleri temizlediler

Önce konser dinlediler, sonra çöpleri temizlediler 

Evkaf İyilik Gönüllüleri, düzenlenen Yaz Şenliği'nde yine gönülleri fethetti. Yaz Şenliği'nde Emre Aydın konseri ile coşan Evkaf İyilik Gönüllüleri, konser sonrasında da çöpleri temizleyerek büyük takdir topladı.

Yayın Tarihi: 12/09/19 15:56
okuma süresi: 2 dak.
Önce konser dinlediler, sonra çöpleri temizlediler 
A- A A+
Evkaf İyilik Gönüllüleri 11 Eylül Çarşamba akşamı Lefkoşa Taşkınköy Dr. Fazıl Küçük Parkı'nda düzenlenen Yaz Şenliği'nde buluştu. Emre Aydın konseri ve folklor gösterileri ile renklenen geceye katılım yüksek oldu. Ücretsiz olarak düzenlenen Yaz Şenliği, Kıbrıs Vakıflar İdaresi ve Yurtdışı Türkler Birliği'nin himayesinde gerçekleşti.

Evkaf İyilik Gönüllüleri Yaz Şenliği konseri öncesinde, tek başına bir plajın tüm çöplerini toplayarak sosyal medyada büyük ses getiren Eray Karacamert'e "İyilik Lideri" Teşekkür Belgesi verildi ve Dome Hotel'de 2 gecelik konaklama hediye edildi. Eray Karacamert teşekkür belgesini Kıbrıs Vakıflar İdaresi Genel Müdürü Prof. Dr. İbrahim Benter'in elinden aldı. Ekranda plaj temizlik resmi yayınlanan Eray Karacamert, seyircilerden büyük alkış aldı.

Gecenin bir diğer beğeni toplayan etkinliği ise Evkaf İyilik Gönüllüleri'nin konser alanını temizlemesi oldu. Yaz Şenliği bitiminde Dr. Fazıl Küçük Parkı'ndan ayrılmayan İyilik Gönüllüleri, alanın çöplerini temizledi.

Yaz Şenliği'nde İyilik Gönüllüleri başvuruları kabul ettikleri ve bilgi verdikleri bir stand da açtılar. Stand'ta yüze yakın İyilik Gönüllüsü başvurusu alındı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.