LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Anadolu Ateşi, 10. Okulunu Lefkoşa'da açıyor...

Anadolu Ateşi, 10. Okulunu Lefkoşa'da açıyor...

102 ülke, 295 farklı şehirde 45 milyon seyirciye ulaşan ve 5000 den fazla canlı performans sergileyerek, sanat yolculuğu boyunca istikrarlı bir duruş gösteren Anadolu Ateşi, 10. Okulunu Lefkoşa'da açıyor.

Yayın Tarihi: 07/10/19 16:53
okuma süresi: 2 dak.
Anadolu Ateşi, 10. Okulunu Lefkoşa'da açıyor...
A- A A+
102 ülke, 295 farklı şehirde 45 milyon seyirciye ulaşan ve 5000 den fazla canlı performans sergileyerek, sanat yolculuğu boyunca istikrarlı bir duruş gösteren Anadolu Ateşi, Lefkoşa M. Yusuf Galeria da hayata geçireceği dans akademisi ile çocuklarımızı, gençlerimizi ve yetişkinlerimizi dansın büyülü dünyasına davet ediyor.

Anadolu Ateşi Dans Okulları; İstanbul Mecidiyeköy Trump Avm , Başakşehir Mall Of İstanbul Avm, Ataköy Aplus Avm, Beylikdüzü Torium Avm, Ankara Cepa Avm, Antalya Mall Of Antalya Avm, İzmir Westpark Avm, İzmit 41 Burda Avm ve Gaziantep Akademide 3500 öğrenciye eğitim veriyor. Şimdi de Lefkoşa Akademi ile 10. şubeye ulaşarak, her geçen gün ailesini büyütmeye devam ediyor.

Kıbrıs Lefkoşa Akademi, Kıbrıs'ın ilk şubesi olma özelliğini de taşıyor.

Kayıtların devam ettiği ve 12 Ekim 2019'da eğitimlerin başlayacağı Anadolu Ateşi Lefkoşa Akademi'de; Çocuklar, gençler ve yetişkinler için farklı branş, program ve müfredatlarda kurs alternatifleri bulunuyor.

Kursların içeriğinde, Anadolu Ateşi ve Kıvılcım repertuarının yanısıra teknik ve temel eğitimler bulunmaktadır.(Klasik bale, Temel cimnastik) Ayrıca her yıl eğitimlerde, Modern Dans, Street Jazz, Hiphop, Dünya dansları vb. koreografiler de yer alıyor.

Herkesin davetli olduğu ve Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan'ın katılımı ile 8 Ekim Salı günü saat 14.00'da, M. Yusuf Galeria'da bulunan Anadolu Ateşi Kıbrıs Lefkoşa Akademi'de bir basın toplantısı düzenleyecek.

İletişim: Mine Hanım / 0533 834 56 36

Adres : Atatürk Cad. Muhtar Yusuf Galeria Küçükkaymaklı / Lefkoşa

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.