GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Mağusa Limanı'ndaki ek mesai krizi şimdilik aşıldı

Mağusa Limanı'ndaki ek mesai krizi şimdilik aşıldı

Mağusa Limanı'nda Baş Kılavuz ve Liman Başkanlığı çalışanları ek mesai krizi Müsteşar Kemal Bağzıbağlı'nın ödenmeyen 3 ek mesainin 2'sinin ödeneceği ile ilgili sözü üzerine şimdilik aşıldı. Çalışanların örgütlü bulunduğu sendikalar eylemi 10 Mayıs'a kadar askıya alındığını açıkladı.

Yayın Tarihi: 20/04/19 12:30
okuma süresi: 1 dak.
Mağusa Limanı'ndaki ek mesai krizi şimdilik aşıldı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Mağusa Limanı'nda Baş Kılavuzluk Liman Başkanlığı çalışanlarının 3 aydan beri ek mesai ücretlerini alamadıkları gerekçesiyle başlattığı eylem askıya alındı.

Çalışanların örgütlendiği sendika yöneticileri ile üyeleri ve Müsteşar Bağzıbağlı'nın katıldığı toplantıda ödenmesi beklenen 3 ek mesainin 2'sinin 10 Mayıs tarihine kadar ödeneceği yönünde söz verildi, sendikalar eylemi 10 Mayıs tarihine kadar askıya aldıklarını duyurdu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.