GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Çocuklara hayallerini yaşatan festival

Çocuklara hayallerini yaşatan festival

Kuzey Kıbrıs Turkcell, Namık Kemal Meydanı'nı renk cümbüşüne döndüren festivalde çocuklar ve gençlerin coşkusunu paylaştı.

Yayın Tarihi: 12/06/19 12:48
okuma süresi: 1 dak.
Çocuklara hayallerini yaşatan festival
A- A A+

Yaklaşık 3 ay boyunca Mağusa'ya karnaval coşkusu yaşatan, Kuzey Kıbrıs Turkcell'in iletişim sponsorluğunda gerçekleşen 27. Uluslararası Gazimağusa Çocuk ve Gençlik Festivali geçtiğimiz günlerde tamamlandı.

Dünyanın birçok ülkesinden çocukları ve gençleri Gazimağusa Surlarİçi'nin mistik atmosferiyle buluşturan, Namık Kemal Meydanı'nı renk cümbüşüne döndüren festival unutulmaz anılarla noktalandı.

Gazimağusa Belediyesi ve Mağusa Kültür Derneği'nin organizasyonu ile 23 Şubat'ta başlayan festival birçok ülkeden adamıza gelen çocukları ve gençleri konuk etti. Çocuklara ve gençlere özgürce hayallerini yaşama olanağı yaratan festival sürecinde gerçekleştirilen Kortej Yürüyüşü,Uçurtma Şenliğive canlı konser etkinliklerinde yer alan Kuzey Kıbrıs Turkcell, coşkulara ortak olup katılımcılarda unutulmaz anılar biriktirmenin keyfini yaşadı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.