GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

1. Asiye Talay Çınar Anı Turnuvası başladı

Asiye Talay Çınar Anı Turnuvası'nın birincisi gerçekleşiyor

Asiye Talay Çınar Halı Saha Anı Futbol Turnuvası başladı. 29 Temmuz - 1 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen ve geleneksel hale getirilen Asiye Talay Çınar Halı Saha Anı Futbol Turnuvası'na 14 takım katıldı.

Yayın Tarihi: 31/07/19 17:22
okuma süresi: 2 dak.
Asiye Talay Çınar Anı Turnuvası'nın birincisi gerçekleşiyor
A- A A+
Bu yıl trafik kazasında hayatını kaybeden Asiye Talay Çınar adına, anı turnuvası düzenlenmeye başladı. 29 Temmuz - 1 Ağustos tarihleri arasında Bafra halı sahasında ilki gerçekleştirilen 1. Asiye Talay Çınar Halı Saha Anı Futbol Turnuvası'nda, takımlar vermiş oldukları kora kor ve centilmence mücadeleden dolayı takdir topladı.

Yarı Finalistler

Turnuvada yapılan karşılaşmalar sonunda rakiplerini eleyen Yokediciler (Yedikonuk), Bafra Asiye Çınar (Bafra), Kumyalı Aslanlar (kumyalı), World Star (Mağusa) takımları yarı finale kaldı.

1. Asiye Talay Çınar halı saha anı futbol turnuvası yarı final ve final karşılaşması 1 Ağustos Perşembe (bu akşam) akşamı oynanacak karşılaşmalarla turnuva tamamlanıyor. Bafra halı sahasında saat 20.00'de başlayacak olan finaller sonrasında turnuvada şampiyon takıma 1500 TL, ikinci olan takıma 500 TL maddi ödüller yanı sıra ilk üçe giren takımlara madalyalar ve kupaları final karşılaşmasının ardından düzenlenecek ödül töreninde merhum Asiye Talay Çınar'ın Ailesi ve yetkililer tarafından verilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.