KARPAZ
okuma süresi: 2 dak.

Karpaz bölgesi üvey evlat muamelesinden bezdi

Karpaz bölgesi üvey evlat muamelesinden bezdi

Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin öğrenciler için Lefkoşa ve Girne'den ücretsiz otobüs servisine Yenierenköy Gençlik İnisiyatifi'nden tepki geldi.

Yayın Tarihi: 18/09/18 16:18
okuma süresi: 2 dak.
Karpaz bölgesi üvey evlat muamelesinden bezdi
A- A A+
Kıbrıs Postası – Sosyal Medya

Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda tepki "Karpaz'da yine üvey evlat muamelesi" açıklamasıyla gösterildi. İnisiyatifin paylaşımında "Yine şehirliye, hep şehirliye.Yeter artık!" denilirken, Karpaz gençliğinin hiçe sayıldığı, bu zihniyeti şiddetle kınadıkları belirtildi.

İnsiyatif paylaşımında yine Karpaz gençliğinin hakları için tüm girişimleri yapacaklarını duyurdu. Öte yandan Yenierenköy Belediye Başkanı Emrah Yeşilırmak paylaşıma yaptığı yorumda DAÜ Rektör Prof. Dr. Necdet Osam'ın yurtdışına olduğunu ve Perşembe günü ülkeye döneceğini belirterek gerekli görüşmelerin yapılacağını belirtti.

Yeşilırmak kendi sayfasında yaptığı bir başka paylaşımda ise "İçimden bir ses Karpaz'ın bütün kapılarını kapat diyor!!! Su sorunu bizde, taşımacılık sorunu bizde, üniversite sorunu bizde, emirname sorunu bizde, işsizlik bizde, hafta sonu bütün ada bizde, balık bizde, av bizde.. Tahammülümüz kalmadı söyleyim!!!" diyerek Karpaz bölgesinin sorunlarının çözümsüzlüğüne tahammül kalmadığını vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.