KARPAZ
okuma süresi: 2 dak.

Su tankeri devrildi: Sürücü alkollü çıktı!

Su tankeri devrildi: Sürücü alkollü çıktı!

Bafra girişinde meydana gelen kazada su tankeri devrilerek yolu kapattı. Su tankerini süren Ümit Çerçi'nin ise alkollü olduğu öğrenildi.

Yayın Tarihi: 08/08/19 19:52
okuma süresi: 2 dak.
Su tankeri devrildi: Sürücü alkollü çıktı!
A- A A+
Kıbrıs Postası

Çayırova - Bafra Anayolu üzerinde, bugün saat 19.00 sıralarında su tankeri yola devrilerek kaza yaptı.

40 yaşındaki Ümit Çerçi, 97 mlgr alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki TLE 618 plakalı su tankeri ile kaza yaptı. Kazada tanker sürücüsü Çerçi dışında yaralanan olmadı.

Çayırova istikametine doğru seyrettiği sırada sürücünün dikkatsizliği sonucu su tankeri sağ yan kısmı üzerine devrilerek yolu kapattı. Kaza sonucu hafif şekilde yaralanan Ümit Çerçi kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesinde tedavisi halen sürüyor.

Polisin olayla ilgili yaptığı açıklamaya göre, Çayırova- Bafra Anayolu üzerinde meydana gelen trafik kazası sonrası yol içerisine devrilen bir su tankeri dolayısıyla, Çayırova - Bafra Anayolu trafik akışına kapatıldığını bildirdi.

Bunun üzerine polis, ulaşımın Pamuklu - Bafra Anayolundan sağlandığını bu güzergâhı kullanacak sürücülerin ise yavaş ve dikkatli seyretmeleri gerektiğini duyurdu.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.