EĞİTİM
okuma süresi: 3 dak.

GAÜ'nün yetenek sınavları devam ediyor...

GAÜ'nün yetenek sınavları devam ediyor...

Girne Amerikan Üniversitesi'nin (GAÜ) yetenek sınavı ile öğrenci alan bölümlerinde öğrenci kayıtları sürüyor...

Yayın Tarihi: 30/07/19 12:26
okuma süresi: 3 dak.
GAÜ'nün yetenek sınavları devam ediyor...
A- A A+
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) bünyesinde bulunan, Grafik Tasarım, Plastik Sanatlar, Antrenörlük ve BESYO bölümleri için özel yetenek sınavları devam ediyor.

Konuyla ilgili GAÜ'den yapılan açıklamada, Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi bünyesinde bulunan Grafik Tasarım ve Plastik Sanatlar bölümlerinin özel yetenek sınavlarına, Türkiye'nin 50'ye yakın noktasında bulunan Temsilcilik ve Ofislerden girilebileceği belirtildi. Yetenek sınavına başvurmak isteyen adayların, 2019 TYT puanından herhangi birinden en az 150 puan almış olması gerektiği, sınav başvurusu için ise, yanlarında 2019 TYT Puan Belgesi, Lise Diploması Fotokopisi; mezuniyet belgesi veya Lisesinden alacağı öğrenci belgesi ile Nüfus cüzdanı fotokopilerinin olması gerektiği ifade edildi.

GAÜ SPOR BÖLÜMLERİ, ÖZEL YETENEK SINAVLARI HER PERŞEMBE SAAT 14.00'TE GERÇEKLEŞMEYE DEVAM EDİYOR

Ayrıca, Spor Yüksekokulu bünyesinde bulunan Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği ile Antrenörlük bölümleri için özel yetenek sınavlarının GAÜ Kıbrıs yerleşkesinde her Perşembe saat 14:00'da gerçekleşmeye devam edeceği vurgulanırken, başvuru için istenilen belgelerin; Başvuru formu (kayıt esnasında matbu olarak verilecektir.), 2019 TYT sınav sonuç belgesinin fotokopisi, Diploma fotokopisi, Nüfus cüzdanının fotokopisi ve 2 adet son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf olduğu söylendi.

Başvuru koşulları, gereken belgeler, bölümler hakkında detaylı bilgi ve merak edilen konular ile ilgili detaylı bilgiye aday.gau.edu.tr web adresinden veya 0 850 650 2000 numaralı telefondan ulaşılabileceği bildirildi.

GAÜ BESYO SINAVLARI 5-30 AĞUSTOS TARİHLERİ ARSINDA TÜRKİYE'NİN 10 FARKLI NOKTASINDA GERÇEKLEŞECEK

Ayrıca, GAÜ Spor Bölümleri yetenek sınavlarının 5 Ağustos – 30 Ağustos tarihleri arasında, Türkiye'nin 10 farklı noktasında gerçekleştirileceği ifade edilen açıklamada, sınav sonuçlarının, adayların sporcu geçmişi ile beraber değerlendirilerek burs oranlarının belirleneceği bildirildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.