EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk DAÜ'de anılacak

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk DAÜ'de anılacak

DAÜ, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 81. yılı vesilesiyle, 10 Kasım 2019 Pazar günü Anma Töreni gerçekleştirecek.

Yayın Tarihi: 08/11/19 12:04
okuma süresi: 1 dak.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk DAÜ'de anılacak
A- A A+
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 81. yılı vesilesiyle, 10 Kasım 2019 Pazar günü, saat 08.45'te, DAÜ Atatürk Anıtı önünde Anma Töreni gerçekleştirecek.

DAÜ Atatürk Araştırma ve Uygulama Merkezi (ATAUM) organizasyonu ile gerçekleştirilecek olan tören programı kapsamında, saat 09.03'te DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulacak.

Saat 09.05'te sirenler eşliğinde Saygı Duruşu'nda bulunulacak ve ardından İstiklal Marşı okunacak. Saat 09.10'da, DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam bir konuşma yapacak. Saat 09.20'de Koro ve Müzik Bölümü öğrencilerinin 10 Kasım'a özel olarak hazırladıkları müzik dinletisi sunulacak.

Saat 09.30'da ise, DAÜ Özay Oral Kütüphanesi Sergi Salonu'nda "1938 Basınında Atatürk ve Atatürk Fotoğrafları" adlı serginin açılışı gerçekleştirilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.