EMLAK
okuma süresi: 2 dak.

Magic Plus görkemli bir törenle açıldı

Magic Plus görkemli bir törenle açıldı

Mehmet Eminoğlu Investment inşaat firmasının yeni projesi Magic Plus, önceki akşam görkemli bir törenle açıldı. İrem Derici açılışta şarkılarıyla misafirlere eğlenceli dakikalar yaşattı.

Yayın Tarihi: 31/08/18 08:52
okuma süresi: 2 dak.
Magic Plus görkemli bir törenle açıldı
A- A A+

2006 yılından beri hizmet veren Mehmet Eminoğlu Investment inşaat firmasının yeni projesi Magic Plus, önceki akşam görkemli bir törenle açıldı.

Girne'ye yaptığı diğer projelerle de dikkat çeken firmanın son projesi, lüks ve fark yaratan tarzıyla alkış topladı. 19.30'da başlayan törenin açılışını Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü gerçekleştirdi. Geceye iş adamı ve siyasetten de birçok yoğun ilgi gösterdi.

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Hasan Taçoy, UBP Milletvekili Ünal Üstel, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit ve Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser, Magic Plus projesi için övgü dolu sözler söyledi. Mehmet Eminoğlu'nun açılış konuşmasında en büyük destekçisi iş adamı Mehmet Çangar oldu.

İREM DERİCİ SAHNE ALDI

Magic Plus'un tanıtımının ardından sevilen pop sanatçısı İrem Derici şarkılarıyla misafirlere eğlenceli dakikalar yaşattı. Gecede, 4 bin m2 kapalı otopark ve 8 bin 50 m2 mağaza ve rezidanslardan oluşan Magic Plus'ın "En İyi Proje", "En İyi Yüksek Bina" ve "En İyi Penthouse" kategorilerinde de platinium ödülü aldığı bildirildi.


Fotoğraf: Gökhan Onurlu
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.