EMLAK
okuma süresi: 4 dak.

Intense Nicosia, Metehan'da yeni yaşam sunuyor

Intense Nicosia, Metehan'da yeni yaşam sunuyor

Gerek lokasyonu, gerekse modern binaları ile Lefkoşa'nın en büyük projesi ünvanına sahip Intense Nicosia, Omağ Development güvencesi ile Metehan'da yeni bir yaşam merkezi yolunda emin adımlarda ilerliyor.

Yayın Tarihi: 08/07/19 08:08
okuma süresi: 4 dak.
Intense Nicosia, Metehan'da yeni yaşam sunuyor
A- A A+
Kıbrıs Postası - Rahmican ÇALIŞKAN

Lefkoşa'nın yeni incisi, yeni yaşam ve cazibe merkezi Omağ Development güvencesi altında, Metehan'da hayat buluyor. 50 yıldır iş hayatında her girdikleri sektörde kendilerini başarıları ile söz ettiren Omağ ailesinin hayata geçirdiği, yılların tecrübeli ve güvenilir firması Omağ, Lefkoşa Metahan'a Intense Nicosia' ile ömürlük yaşam alanı tasarlıyor.

"HER BÜTÇEYE, HER İHTİYACA VE HER KESİME HİTAP EDECEK PROJELER YAPIYORUZ"

Intense Nicosia projesi ile ilgili Kıbrıs Postası'nabilgiler veren Omağ Development Satış ve Pazarlama Koordinatörü Dilek Şenol Ertuğ, Omağ Development olarak her bütçeye, her ihtiyaca ve her kesime hitap edecek projeler yaptıklarını ve yapmaya devam ettiklerini vurguladı.

"YEGÂNE UNSUR; MÜŞTERİLERİN EV SATIN ALMASI DEĞİL, YENİ BİR HAYATA BAŞLAMASI"

Her projede dikkat ettikleriyegâne unsurun; müşterilerin ev satın alması değil, yeni bir hayata başlaması olduğuna dikkat çeken Ertuğ, "Müşterilerimize sunduğumuz kalitemiz ve yine müşterilerimiz ile kurduğumuz ilişkilerimize bizi Kıbrıs emlak sektöründe liderliğe yaklaştırmaktadır" diye konuştu.

"HER PROJE BAŞKA BİR PROJEYİ DOĞURDU"

OmağGroup'un girdikleri her sektörde müşteri ilişkilerine çok önem gösterdiğini, müşterilerile kurulan güzel ilişki kalitelerine kalitelerinin ise müşteri memnuniyetine dönüştüğünü işaret eden Dilek Şenol Ertuğ, "Hal böyle olunca inşaat sektöründe de her proje başka bir projeyi doğurdu" dedi.

Omağ Development bünyesinde her tarza her bütçeye her ihtiyaca yönelik birçok projeninvar olduğunu dile getiren Ertuğ, "Şuan Ozanköy Murat Efendi villaları, YenikentNuance villaları, Girne KaşgarResidence projemiz, Yenişehir 2 Apt. projemiz, Bellapais projemiz ve Lefkoşa'nın en büyük projesi ünvanına sahip IntenseNicosia projemiz hızla devam etmekte" ifadelerini kullandı.

"INTENSENİCOSİA PROJESİNİ ARALIK 2019'DA TESLİM ETMEYE BAŞLAYACAĞIZ"

Tam 365 gün önce başladıklarıIntenseNicosiaprojesini Aralık 2019'da teslim etmeye başlayacaklarını ve daha şimdiden alıcılarının, meraklılarının var olduğunu söyleyen Dilek Şenol Ertuğ, "YenikentNuance villalarımız tamamlandı, hali hazırda müşterilerimize tapu devir işlemleri yapılıyor. Murat Efendi villaları yüzde 90 tamamlandı,showhouseleri bitmiş bir şekilde müşterilerimizi bekliyor" diye konuştu.

"HER BÜTÇEYE HER PROJEYE ÖZEL ÖDEME PLANLARIMIZ DA MEVCUT"

Omağ Development olarak dövizin istikrarsızlığı ve banka kredi şartları gibi sıkıntıları aşmak için bankalarla anlaşarak potansiyel müşterilere kendi şartlarına en uygun olabilecek paketler şeklinde çözüm sunduklarını hatırlatan Ertuğ, "Her bütçeye her projeye özel ödeme planlarımızda mevcut" dedi.

"LOKASYON, KALİTE VE GÜVEN BİRLEŞİNCE ZATEN BENZERLERİNE FARK ATARAK ÖNE ÇIKIYOR"

Projeleri ile özellikle günümüz yaşam koşullarını düşünerek lokasyonlarda büyük bir hassasiyet gösterdiklerinin altını çizen Dilek Şenol Ertuğ, "Lokasyon, kalite ve güven birleşince zaten benzerlerine fark atarak öne çıkmaktadır" ifadelerini kullandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.