DEĞİRMENLİK
okuma süresi: 1 dak.

Değirmenlik trafik kontrolleri artıyor

Değirmenlik trafik kontrolleri artıyor

Değirmenlik Belediyesi ile Lefkoşa Trafik Şubesi vatandaşın güvenliği için el birliğiyle çalışıyor. Değirmenlik Belediyesi sınırları içerisindeki trafik kontrollerinin artması planlanıyor.

Yayın Tarihi: 11/07/19 07:35
okuma süresi: 1 dak.
Değirmenlik trafik kontrolleri artıyor
A- A A+
Lefkoşa Trafik Şube Amiri, Başmüfettiş Şevket Derindağ, Devriyeler Amiri Müfettiş Kutlay Malek ve ekibi dün Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler'i ziyaret ederek, vatandaşın trafikteki güvenliği ile ilgili konuları Başkan Ali Karavezirler ile görüştü.

Trafikte yaşanan kazaların tüm toplumu üzdüğüne kaydeden Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler, olası kazaları önleyebilmek adına belde sınırları içerisindeki güvenlik kontrollerinin arttırıldığını vurguladı.

Karavezirler, bugünkü ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, işbirliklerinden dolayı Lefkoşa Trafik Şubesine teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.