KTOEÖS patlamaya hazır bomba!

Yayın Tarihi: 06/04/15 07:00
okuma süresi: 5 dak.
A- A A+

4 okul gezisine katılmamış, sendikanın aldığı araca binmek istememiş ve Mehmet Taşker KTOEÖS genel sekreterliği görevinden bu nedenlerle alınmış…

Öğretmen camiasının son birkaç gündür konuştuğu konudur bunlar!

Tahir Gökçebel önceki gün yaptığı açıklamada şöyle diyor:

"Mehmet Taşker niçin görevden alındığını çok iyi biliyor…"

Softa şaşırtmasıdır bu!

Elbette Mehmet Taşker niçin görevden alındığını çok iyi biliyor ama bunu yakın dostlarından başka kimseyle paylaşmıyor…

Belki de sendikacılık disiplinin bir gereğidir bu…

Ama yanlış yapıyor!

Bildiklerini bir basın toplantısıysa kamuoyuna açıklasa ki bunu yapmayacağa benziyor hem görevden alınmasının gerçek nedenleri ortaya çıkar, hem de bazıları bir daha sokakta bile yürüyemez!

Tahir Gökçebel'i buradan uyarıyoruz:

Mehmet Taşker'in görevden alınmasının gerçek nedenlerini en iyi bilenlerdensiniz…

Eften püften nedenlerle camiada büyük saygınlığı olan birisini genel sekreterlik görevinden alarak aslında kendi ayağınıza kurşun sıktınız!

Zaten sendika içindeki kaynamayı bilmeyen yok, siz şimdi fitili ateşlediniz ve büyük patlama için geri sayımı başlattınız!

Sendika içinde üyelerin imza kampanyası başlattığını biliyor muydunuz?

Herkesin bildiği ama söylemekten ve yazmaktan 'etik' değerler açısından sakındığı geçmişte yaşanan bir olay çok yakında gündemin ilk sırasına yerleşecek…

Ha keşke kendi ayıbınızı örtmek için başka bir arkadaşınızı kurban seçmeseydiniz!

Çarşamba günü KTOEÖS için tarihi bir gün olacak…

Yönetim kurulundan istifaların ardı arkası kesilmeyecek!

Tahir hoca bunun hesabını nasıl verecek bilemeyiz ama anladığımız kadarıyla artık ok yaydan çıkmış ve kirli çamaşırların ortaya dökülme zamanı gelmiştir!

Bu yaşanan sıkıntılar artık sendika içinde çözülme noktasından uzaklaşmıştır!

Çünkü demokratik olmayan yöntem ve kararlar sendikanın da boyutlarının çok üzerindedir…

Bizi ne kadar dikkate alır bu çok da önemli değil ama Tahir hocaya önerimiz Çarşamba gününden önce sendika başkanlığı görevini bırakarak yönetimi yeni arkadaşlara devretmesidir…

Bizden dostça uyarı!

Taşker hangi gerekçelerle görevden alınmıştı?

"Tam profesyonel olarak tüm mesaisini sendikanın işlerine ayırması gerekirken, Yürütme ve Yönetim kurullarından habersiz kendi gündemi ile çalışması, sendika binasında bazı örgütler ve siyasi parti temsilcileri ile toplantılar yapması.

  • Yönetim Kurulumuzda konuşulup tartışılmadan "Süresiz Genel Grev" söyleminde bulunması..
  • Yönetim Kurulumuzun eğitim ve kültür amaçlı faaliyetlerde bulunan derneklere verilmesini uygun gördüğü maddi katkının üzerinde sözler verip Yönetim Kurulumuzu zorda bırakması.
  • Üç yıllık çalışma sonucunda Ek Bütünleme sınavlarını kaldırtmamıza rağmen bakanlıkla yaptığı kişisel görüşmelerde dıştan bitirme sınavlarını gündem yaparak Yönetim Kurulumuzu zorda bırakması.
  • MTÖ yetkilileri ile Yönetim Kurulumuzdan habersiz yaptığı görüşmelerle İşletmelerde Beceri Eğitimi konusunda yeni bir genelge yayınlanmasına neden olmuştur. Bu genelge var olan sorunları da çözmek yerine öğretmenlere ek yük getirmiştir…"



Beraat

Sultan en güvendiği adamını Arabistan a hünkar göndermiş.

Hünkar, Arabistan da gezerken bakmış, Araplar entari giyiyorlar ama alta donları yok. Bir rüzgar esti mi, manzara felaket! Haber salmış, altına don giymeyenler kadı huzuruna çıkartılıp, hapsedilecek. Aradan günler geçmiş Arabın bir tanesi don giymemiş ve ilk rüzgarda olay fark edilmiş. Kadı huzuruna çıkartmışlar. Kadı sormuş:

- Adın? - Aptülmecit -

-Baba adın?

- Aptülleziz -

-Evli misin?

- 5 tane karım var!

- Kaç çocuğun var?

- İlkinden 15, ikincisinden 17, üçüncüsünden 16, dördüncüsünden13, beşincisinden 18 tane. Kadı kararını vermiş ve söylemiş:

- Aptülleziz oğlu, Abdülmecit'in,don giymeye vakti olmadığından beraatına karar verilmiştir!

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Diğer Levent ÖZADAM yazıları