ESENTEPE
okuma süresi: 1 dak.

Esentepe Belediye Başkanı Erdoğan, şimdi de kurban kesti!

Esentepe Belediye Başkanı Erdoğan, şimdi de kurban kesti!

Geçtiğimiz hafta trafik kazasını ucuz atlatan fakat kaza yaptığı kişiyi darp eden Esentepe Belediye Başkanı Cemil Erdoğan şimdi de kurban kesti.

Yayın Tarihi: 02/04/18 14:20
okuma süresi: 1 dak.
Esentepe Belediye Başkanı Erdoğan, şimdi de kurban kesti!
A- A A+
Kıbrıs Postası – Sosyal Medya

Geçtiğimiz hafta yaşanan trafik kazasını ucuz atlatan fakat kaza yaptığı kişi darp ettiği gerekçesi ile hakkında dava açılan Esentepe Belediye Başkanı Cemil Erdoğan, kazadan yara almadığı için adak adadığını söyleyerek bugün kurban kesti.

Erdoğan yaşanan trafik kazası sonrasında karşı taraftaki sürücüyü darp etmiş sonrasında ise polis tarafından tutuklanmıştı.

Erdoğan bu yaşananların ardından kendi yaptığını haklı gösterme çabası içerisine girerek karşı tarafı suçlamaya devam etmişti.

Yaşadığı kazayı sağ salim atlattığı için bugün kurban kesen Erdoğan bu kareleri sosyal medyadan takipçileri ile paylaştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.